Snežna freza Ariens Deluxe 28 je močan in učinkovit stroj

Ariens ponuja tudi interaktivni seznam snežnih frez, ki vam pomaga pri pregledovanju številnih modelov, s čimer boste zagotovili najboljši izdelek za vaše specifikacije v zvezi s sneženjem in osebnimi preferencami. Ponujajo tudi tisto, kar velja za odlično podporo za stranke, in zelo celovito garancijo.

Ko se sneg kopiči, bo snežna freza Ariens Deluxe 28 opravila delo. Velik impeler in avtomatska tehnologija krmiljenja z velikimi pnevmatikami. 36-centimetrski sveder. Višina 53 cm za snežne nevihte. Meče sneg do 15 m in odstrani 62-72 ton / uro glede na model. Na izbiro so širine čiščenja od 61 do 76 cm.

Impeler 36 cm

Velik impeler s tremi jeklenimi rezili meče sneg daleč in hitro, do 72 ton / uro in ohranja območje čiščenja čisto za učinkovit vnos snega.

EFI motor

Motor z elektronskim vbrizgavanjem goriva zagotavlja bolj dosledno in učinkovito moč, porabi manj goriva in se zažene hitreje, tudi z vžigom na vrvico.

Dva jermena

Dva jermena, namesto samo enega, učinkovito kontrolirata navor motorja. S tem premaknemo večje količine snega z man obrabe.

Obračanje na mestu

Takšno obračanje pri snežnih frezah zagotavlja gladke, natančne in enakomerne manevre ter vam prihrani čas.

41 cm pnevmatike

Velike pnevmatike prinesejo mobilnost, agilnost in idealno oprijemanje za boljši met, ko postane spolzka.

Jeklena armatura in ohišje

Krmilo, armatura, ohišje, večsmerna izmetna cev in celo drsni čevlji so 100% jekleni.

Če iščete snežno frezo ali snežni stroj, je najpomembnejši podatek, kako dobro deluje sam stroj. Navsezadnje ne želite iti ven na hladno jutro in se soočiti z dejstvom, da vaš novi snežni stroj ne more obvladovati gibljivega snega.

V tej kategoriji: