Vrtni traktor Husquarna YTH24V48

Ko začnete vstopati v pasje vroče dni poletja, lahko rezanje vaše trate postane resnična nadloga. Zaradi tega boste verjetno zelo hvaležni, če boste imeli vrtni traktor. Vsekakor lahko poskrbi, da bo delo veliko lažje, vendar je še bolje, če imate možnost, da travo kosite na začetku večera, ko se že mrači. Da bi bilo to praktično, si morate poiskati vrtni traktor, ki je opremljen s kompletom žarometov, tako da lahko vidite, kaj počnete.

Enostavno upravljanje

Mnogi modeli kosilnic so lahko res nerodni in težki za premikanje in manevriranje.

S spretnim krmilnim sistemom boste dobili model, ki bo deloval še bolj gladko. Z lahkoto se premika okoli grmovja, cvetličnih gred in dreves, medtem pa pokosi vsak rob in vogal vaše male trate.

Ta najboljši model kosilnice je idealen za udobno manevriranje in enostavno shranjevanje.

Slabosti

Model kosilnice Husquarna YTH24V48 ni bil zasnovan za delo z visokimi ljudmi.

V primeru, da ste višji od 185 cm, se boste počutili popolnoma utesnjeno, ko boste sedeli na sedežu. Težavo lahko popravimo z manjšo prilagoditvijo sedeža. To pomeni, da vas ta majhne težave ne bi smela odvrniti od nakupa.

Zmogljivost in vsestranskost

Vrtna kosilnica Husquarna YTH24V48 je neverjetno zmogljiva in vsestranska, zato je idealna za nego travnikov.

Skozi vso leto, ne glede na to, ali želite kositi vašo travo z rezalno glavo s premerom 122 cm ali uporabiti snežno rezilo pozimi.

Ta kosilnica je uporabna na vseh vrstah trate, bodisi na gričevnatih ali ravnih, in je zelo enostavna in udobna za uporabo.

 

 

V tej kategoriji: