Casio Privia PX-160 – zagotovo impresiven

Casio je že vrsto let najboljše podjetje na trgu klaviatur. Ustanovljeno leta 1946, njihovi skromni začetki pa so jih prinesli daleč in so zdaj mednarodna znamka, specializirana za elektroniko. Vendar pa so na vrhu njihovih ponudb tudi Casio električne klaviature.

Casio Privia PX-160 je ena izmed mnogih klaviatur z obteženimi tipkami, ki jih Casio proizvaja v zadnjem času, vendar je ta model poseben, zahvaljujoč visokokakovostni gradnji, ki je posebej namenjena začetnikom, ki si želijo več kot osnovno klaviaturo po razumni ceni.

Pregled ključnih funkcij

Ko prvič zagledate PX-160, boste opazili, da nekaj stvari izstopa. Je zelo privlačna za začetno klaviaturo. Na voljo je v črni ali nežno zlati barvi. Obe barvi sta zelo naravni in se brez težav prilegata v vsak prostor vašega doma. Tudi tipkovnica je precej sijoča, zaradi česar ima lep in privlačen videz.

PX-160 se ponaša s popolno klaviaturo z 88-imi tipkami, ki je robustna in dobro oblikovana od zgoraj navzdol. Plastično ohišje ima zelo malo ločenih delov, kar prispeva k trdni konstrukciji kot so zapisali na spletni strani Run The Music Digital Piano. Celotna klaviatura je zasnovana na preprost in intuitiven način, ter idealna za začetnike, ki so se pravkar začeli učiti.

Do vseh funkcij, ki jih potrebujete, lahko preprosto dostopate s sprednje konzole z uporabo preprostega niza kontrol.

Polifonija

Casio PX-160 ima polno 128-notno polifonijo, in čeprav je to standard za klaviature za zahtevne uporabnike, to ni pogost pojav v tem cenovnem razponu tipkovnic. Je pa dobrodošel dodatek. S to funkcijo lahko ugotovite, da je Casio ustvaril ta klavir, da bi začetnikom omogočil igranje na najboljši klaviaturi.

V tej kategoriji: