Kako dobim najboljše rezultate s Qualio?

Življenjski slog

Qualia je namenjena podpori kognitivnih funkcij in produktivnih tokovnih pri življenjskem slogu, ki spodbuja dobro počutje in optimalno delovanje. Dobra prehrana, telesna vadba, spanje, umska angažiranost, upravljanje s čustvi in močni obeti so bistveni za zdravo telo in možgane.


Ciklusi

Qualia je bila zasnovana za redno uporabo s ciklusi: 5 dni + 2 dni počitka vsak teden. To poveča koristi in prepreči desenzibilizacijo. Ni pomembno, ali sta dva dneva »izven cikla« zaporedna ali narazen, morata pa se zgodita vsak teden. Za največje možne koristi priporočamo, da ljudje izločijo kofein (vključno s tem izdelkom) en teden vsake tri mesece. Qualia se lahko uporablja tudi manj dni na teden ali po potrebi za takojšnje učinke. Dolgoročnejši učinki, ki jih ta izdelek podpira, zahtevajo redno uporabo v daljšem časovnem obdobju.

Spanje

Qualia je najučinkovitejša v “naspanih” možganih in ni namenjena izboljšanju delovanja med pomanjkanjem spanja. Dober spanec je ključnega pomena za optimalno kognitivno funkcijo. Pri intenzivnejši uporabi možganov lahko pride do potrebe po spanju, enako kot pri intenzivni vadbi.

 Bodite pozorni na to, da mnogi ljudje pri uporabi Qualie pravijo, da njihov cikel spanja poteka skozi postopek prilagajanja prvih nekaj dni. Če doživite dolgotrajno nespečnost ali težave s spanjem, lahko pred prekinitvijo uporabe poskusite vzeti Qualio prej ali pa znižate odmerek.

Zakaj moram vzeti toliko tablet?

Qualio smo ločili v dva koraka, da bi lahko dobili najboljšo sinergijo med vsemi sestavinami, pri čemer se je treba izogniti vsem sestavinam, ki morajo tekmovati za absorpcijo.

Telo nekatere sestavine najbolje absorbira in uporablja na prazen želodec, medtem ko druge delajo bolje, ko se kombinirajo s hrano in vodo.
Poskusili smo ga kot en kup tablet ob istem času, ampak je veliko bolj učinkovit po korakih.
Če imate odpor do jemanja več tablet naenkrat, lahko odmerek 2. koraka vzamete ločeno med obroki. Priporočamo, da vzamete 2. korak vsaj 8 ur pred spanjem.

Nekateri ljudje jemljejo zmanjšan priporočeni odmerek Qualie, saj so našli prave odmerke, ki delujejo optimalno. Morda boste želeli eksperimentirati in najti pravo količino, ki vam najbolj ustreza.

V tej kategoriji: