Toto školjka ima nizko porabo vode

Stranišča na splakovanje so najbolj razširjen tip stranišč na svetu. Vsi vedo, kaj je to. Vendar pa vsi ne vedo, kateri je najboljši. Na trgu je na voljo veliko različnih modelov, vendar jih je le peščica vredna ogleda. Druge so bodisi slabe kakovosti, drage ali sploh niso vredne preverjanja.

Morda se sprašujete, kaj naredi takšno stranišče dobro. Odgovor je precej preprost – učinkovitost in uporabnost. Ko govorimo o učinkovitosti, razmišljamo o porabi vode, trajnosti, ceni in še več. Kar se tiče uporabnosti, je običajno odvisno od velikosti, proizvodnih materialov, udobja in še več. Vsakdo, ki išče kakovostno stranišče na splakovanj, potrebuje udoben, ekonomičen in cenovno ugoden model.

Ko govorimo o TOTO, ne smemo pozabiti omeniti njihovo inovativno tehnologijo Tornado Flush. To je precej preprosta tehnologija, ki deluje odlično. Model Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree ima dvojno ciklonsko splakovanje. Lahko ste prepričani, da ima dovolj vodne moči, saj bo izpral karkoli (v razumnih mejah.)

Če nameravate preoblikovati svojo kopalnico ali zamenjati stranišče, je ta model morda tisti, ki ga iščete. Ima večino stvari, ki jih potrebujete, in izpolnjuje vse zahteve. Čeprav se zdi preprosta in enostavna, je to precej zapletena enota, v katero je vgrajenih veliko elementov. Vendar pa so dobro skriti in kar je najpomembnejše – vrhunske kakovosti.

Edina stvar, ki moti večino ljudi, je nekoliko višja cena. Čeprav se lahko šteje za višji razred, ste lahko prepričani, da boste dobili tisto, kar ste plačali. Neverjetna stvar pri podjetju TOTO je pripravljenost njihove podpore strankam. Če imate kakršnekoli težave, bodo z veseljem pomagali, kar je danes zelo redko.

Čiščenje tega modela Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je preprosto zahvaljujoč SanaGlossu. Površina te enote je neverjetno gladka in precej spolzka, zaradi česar je idealna za enostavno čiščenje. Poleg tega glazura SanaGloss preprečuje nastanek madežev, plesni, bakterij in še več.

Edini način, na katerega bi lahko naleteli na bakterije in plesni, je, če nekako poškodujete celovitost enote (običajno jo opraskate) in če se plesen začne razvijati v razpokah. Vendar pa je to precej redek pojav, saj je poškodovanje glazure SanaGloss pri pravilni uporabi skoraj nemogoče.

Čeprav imajo enodelna stranišča veliko prednosti, obstajajo tudi manjše pomanjkljivosti. Na primer, če želite pritrditi podnožje na enem koncu kopalnice in kotliček na drugem, tega ne morete storiti.

V tej kategoriji: