Ročni viličar za vsakodnevno uporabo pri težjem tovoru

Če imamo doma delavnico in se vsakodnevno spopadamo tudi z večjim tovorom, imamo zagotovo zanj tudi primerna sredstva, s katerimi si pomagamo, da nam je njihovo prevažanje veliko lažje. Pri tem imamo v mislih tudi napravo, ki se imenuje ročni viličar. Ta se na trgu pojavlja v številnih različicah. Ena od njih je tudi ročni paletni viličar, ki je med uporabniki še kako zelo priljubljen

Viličar vseh vrst se predstavi v spletni trgovini

Če smo včasih po večje naprave, ki jih uporabljamo predvsem pri fizičnem delu, hodili tudi v tujino, jih danes lahko prav tako kot manjše izdelke naročamo kar preko spleta. Na njem se nahaja tudi spletna trgovina podjetja, ki na svoje prodajne police postavlja zelo uporabna sredstva, s katerimi si pomagamo pri tovorjenju težjega bremena. Pri tem mislimo na viličarje, ki so marsikje postali povsem nepogrešljive naprave.

Obisk omenjene spletne trgovine nam ne omogoča samo naročanja ter nakupa takih in podobnih naprav, temveč nam jih zelo podrobno tudi predstavi. Če bi na primer kliknili na njihov izdelek, ki se imenuje ročni paletni viličar, bi si lahko prebrali vse, kar bi morali vedeti o njem, poleg tega pa bi se nam poleg opisa pokazala tudi povsem realna fotografija takega viličarja.

Ročni viličar, ne glede na to, za katero vrsto gre, je kakovosten, močan in robusten. Kot tak je idealen za vsakodnevno manipulacijo s težkim in zahtevnim tovorom. Ima tudi številne ojačitve in pameten dizajn. Ponaša pa se tudi s pocinkano črpalko, pomožnimi kolesi na vilicah ter vrtljivo ročico v obsegu 200 stopinj. Spletna trgovina pa nam pri njegovem nakupu ponuja kar 2 leti garancije.

Pregled tehničnih podatkov viličarja

Preden se odločimo za nakup viličarja, pa je potrebno preveriti še vse tehnične podatke. Ročni viličar mora imeti primerno nosilnost, obračalno kolo, višino dviga, tekalna kolesa, dolžino vilic ter še nekatere druge lastnosti, ki pomembno vplivajo na naša dela. Če se na katerega od tehničnih podatkov ne spoznamo ravno najbolje, pa se lahko s spletno trgovino in njenimi prodajalci tudi povežemo. Preko spletne pošte ali preko telefonskega klica jim posredujemo vsa pomembna vprašanja.

V tej kategoriji: