Izbrati gumirane ali tekstilne preproge za avto

Zelo praktično je tudi korito prtljažnika

Večina avtomobilov ima pred sprednjimi in zadnjimi sedeži nameščene gumirane ali tekstilne preproge, le malokateri voznik avtomobila pa uporablja tudi korito prtljažnika. Vendar pa uporaba slednjega lahko znatno pripomore k lažjemu vzdrževanju in lepši urejenosti vozila. Korito prtljažnika namreč poskrbi za to, da je zaščiten tudi prtljažni prostor vozila. 

Če vanj namestite korito prtljažnika, bo vsa umazanija ostala na njem in se ne bo zažrla v dno prtljažnega prostora. Od tam jo je namreč veliko težje očistiti, potrebno je sesanje, predvsem pa je problem, če se v prtljažniku kaj polije. Madež je namreč težko očistiti oziroma je treba avto odpeljati na globinsko čiščenje, kar nikakor ni poceni. Korito prtljažnika lahko prepreči takšne težave. 

Korito prtljažnika za večji red v avtu

Zakaj se vam v avto splača namestiti korito prtljažnika? Glavna prednost, ki jo ima korito prtljažnika, je poleg tega, da popolnoma prikrije prtljažni prostor, tudi v tem, da ima dvignjene robove. Zaradi tega lahko korito prtljažnika prepreči tudi razlitje tekočine, prav tako pa prepreči tudi vsaki drugi umazaniji, da bi se zažrla v talno oblogo vašega vozila. 

Gumijasto korito za avto za vsakega voznika

Prav tako pa je korito prtljažnika zelo enostavno za čiščenje. Ko se na njem nabere umazanija, jo lahko preprosto stresete z njega. Seveda lahko uporabite tudi sesalec. Vsake toliko časa pa korito prtljažnika še umijete z milnico in osušite. Tako bo vaš avto vedno čist in urejen, zato pri nakupu avto tepihov za vaš avto v spletni trgovini withcar.si naročite še korito prtljažnika!

Ob slabem vremenu vozniki avtomobilov še vedno potrebujejo dober pogled. Metlice avtomobilskih brisalcev čistijo vetrobransko steklo in zadnjo šipo še posebej dobro in brez nadležnih zvokov. Preberi več …

Gume za motor. Prebiješ veliko časa na svojem motociklu, pnevmatike pa več ne opravljajo svoje naloge kot nekoč? Potem je skrajni čas za zamenjavo!  Preberi več …

V tej kategoriji: