Domena za izdelavo spletne strani za Hrvaško

Razvoj raznih informacijskih tehnologij za prodajo preko spleta je omogočil vsakemu podjetniku vstop na svetovni trg. Seveda pa to tudi velja za določene države. Tako lahko pričnemo graditi svojo mrežo zvestih strank v svoji lokali državi in tudi tujini. Hrvaški trg se je v zadnjih letih pokazal za polnega izjemnih priložnosti. To je tudi razlog, da veliko podjetnikov vstopa na omenjen trg z željo po doseganju čim več kupcev. Za doseganje tega cilja pa je najbolje uporabiti domeno HR, ki vsebuje lokalno kratico za Hrvaško državo. Razlog za to je zaupanje lokalnega prebivalstva v podjetja s HR kratico v svoji domeni.

Domena HR je svetovno priznana s strani spletnih brskalnikov

Za vstop v katerikoli spletni trg je zelo dobro, če uporabljamo zaupanje vredno domeno vrhovne ravni. To je končnica domene, ki je v našem primeru .HR. Zaupajo ji največji spletni iskalniki, kar je izredno pomembno. Tako bo naša spletna stran bila uvrščena visoko v zadetkih iskanja na določene ključne besede. Obenem pa bo SEO optimizacijo lažje izpeljati, kot če bi uporabljali končnico, ki še ne uživa zaupanja spletnih iskalnikov. Pri gradnji naše blagovne znamke je tako domena HR izredno pomembna, če želimo konkurirati že obstoječim podjetjem na Hrvaškem. Obenem pa bomo z njo poželi večje zaupanje lokalnega prebivalstva.

Domena .hr
Za vstop v katerikoli spletni trg je zelo dobro, če uporabljamo zaupanje vredno domeno vrhovne ravni. To je končnica domene, ki je v našem primeru .HR.

Domena HR nam omogoča višje zaupanje hrvaškega prebivalstva

Dejstvo je, da je HR domena v obstoju že od leta 1993. Poleg tega pa končnice ne uporablja veliko spletnih strani. To nam odpre možnosti izbire želenega imena, saj jih je še veliko na voljo za zakup. Zelo pomembno pa je tudi to, da lokalni prebivalci Hrvaške regije veliko bolj zaupajo spletnim stranem s končnico HR. Temu je tako, saj izražajo pristnost lokalnih podjetij, ki so zaupanja vredna. To pa nam omogoči konkurenčno prednost pred ostalimi trgovci in ponudniki storitev v omenjeni regiji.

.HR in .COM.HR domene so na voljo za zakup

Registracija domene HR je možna za vse fizične in pravne osebe na ozemlju Evropske unije. Samo registracijo lahko opravimo sami. Lahko pa to nalogo tudi zaupamo ponudniku gostovanja. Slednja izbira je veliko boljša, saj nam ponudnik gostovanja uredi vse potrebno za zakup želene domene s končnico HR.

Možno pa je tudi zakupiti .COM.HR domeno, ki ima tudi svoje prednosti. Priporočeno je, da omenjeno domeno izberemo, če smo že prisotni v hrvaški regiji, radi pa bi svoj vpliv širili v sosednje in druge regije. Nič pa ni narobe, če jo izberemo za vstop na hrvaški trg. Prednost je ta, da vsebuje končnico .COM, ki je svetovno priznana in zaupanja vredna. Poleg tega pa ima tudi .HR del končnice, ki požene veliko spoštovanja in zaupanja na Hrvaškem.

V tej kategoriji: