Hitro popravilo mobilnih telefonov z garancijo na rezervne dele

Pametni telefoni se izjemno hitro pokvarijo v primeru razlitja tekočine ali padca z višine. Nekatere stvari lahko popravite sami, za večino pa potrebujete obisk servisa. Včasih nadaljnja uporaba poškodovane naprave zmanjša možnost popravila. Zato v primeru poškodbe obiščite servis za  popravilo mobilnih telefonov, ki bo napravo popravil. V primeru, da se je ne da popraviti, pa bo vsaj naredil varnostno kopiranje slik in ostalih podatkov.

Šest korakov do popravljene naprave

Najprej napravo očistite, v primeru razlitja pa jo obrišite in posušite. Nato jo odnesite v najbližjo poslovalnico ali pa jo pošljite v kuverti po pošti. Najprej bo serviser izvedel diagnostiko in vam sporočil, ali se da napravo popraviti. Mobitel nadalje vzamejo na servis in se odločijo za servisni rok. Povečini servis traja nekje do pet dni. Samo popravilo mobilnih telefonov je odvisno od stopnje poškodb in dobavljivosti vseh nadomestnih delov. Podpišite tudi prevzemni list in  prek spleta slediš stopnji popravila. Nadalje pa se postopek zaključi z  obvestilom prek sms sporočila, da napravo lahko prevzamete. 

Garancija na popravilo

Serviser nudi garancijo na popravilo kar 90 dni. Pri popravilu mobilnih telefonov uporabljajo originalne oziroma kompatibilne nadomestne dele. V primeru, da se telefon v roku 90 dni ponovno pokvari, preprosto izkoristite garancijo na popravilo in ga vrnite na servis. Vmes boste prejeli nadomestni telefon.

Ohranjanje zasebnosti in anonimnosti

Strokovni servisi pri popravilu mobilnih telefonov zagotavljajo tudi, da bodo vaše osebne podatke hranili in jih ne bodo zlorabljalo. Garantirajo tudi, da serviserji ne bodo posredovali podatkov tretjim osebam ali jih uporabili v marketinške namene. Tako pred popravilom ni potrebno brisati slik, sms sporočil ali imenika. Vsi podatki bodo ostali nedotaknjeni, odpravljene bodo samo napake. Ostali boste tudi praktično anonimni, saj lahko napravo pošljete kar prek pošte in vam ni potrebno osebno oditi v poslovalnico.

Preberite si še naslednji članek: Pogosti razlogi za okvaro računalnika

V primeru okvare bomo potrebovali popravilo računalnika, saj je to edini način, da naš sistem spet usposobimo in pripravimo na nadaljnjo delo.

Uporaba nadomestnega mobitela in dodatne ugodnosti 

Med servisiranjem telefona vam ponudnik omogoča tudi uporabo nadomestne naprave, s katero boste vedno dosegljivi. Uporaba je brezplačna, zato je tudi storitev servisa zelo ugodna. Nudijo tudi možnost nakupa dodatne opreme, kot so silikonski etuiji, zaščitna stekla ali spominske kartice. Na ta način bo vaša mobitel zaščiten. Obenem boste imeli vse podatke shranjene na spominski kartici. S kartice jih boste enostavno prenesli na drugo napravo, v kolikor bo vaš prvoten telefon preveč uničen.

V tej kategoriji: