toplice Thermana Laško

Nepozabno preživljanje prostega časa v slovenskih toplicah

Za vikend imamo navadno več prostega časa v enem kosu, zato si lahko privoščimo kakšen skok do morja, bližnjega hriba, zelo dobra izbira so tudi toplice. Slednje postajajo vse bolj priljubljena izbira tudi za mlajše pare in družine. Takšen kraj namreč ni več samo prostor, kjer se nekateri zdravijo po boleznih ter poškodbah, temveč prostor, kjer lahko svoj prosti čas preživljamo na izjemno aktiven ter sproščujoč način.

Med vsemi toplicami imajo zagotovo prav posebno mesto toplice Thermana Laško. Nahajajo se torej v na Laškem, ki ga mnogi med vami že dobro poznate, še zlasti če obožujete pitje tamkajšnjega piva.

Kaj vam lahko ponudijo terme v Laškem?

Prva asociacija na terme oziroma toplice so navadno bazeni. A Thermana Laško vam lahko ponudi veliko več kot to. Če pod drobnogled denimo vzamemo samo enega od paketov, v njem lahko vidimo številne aktivnosti in možnosti za preživljanje prostega časa med vikendom pa tudi med tednom.

Toplice Thermana Laško vam nudi več kot le bazene
Toplice Thermana Laško vam lahko ponudijo veliko več kot samo bazene. Tam vas čakajo številne aktivnosti in možnosti za preživljanje prostega časa med vikendom pa tudi med tednom.

Na voljo sta dva hotela, v katerih si lahko rezervirate sobo. Če se boste na primer odločili za paket, ki je namenjen dvema osebama, lahko v sobi za dobrodošlico med drugim pričakujete penino. Za piko na i pa seveda vrhunska večerja. A tovrstne slovenske terme posebne pozornosti ne namenjajo samo parom, temveč tudi posameznikom in večjim skupinam, na primer družinam. Za otroke je na voljo celo tečaj plavanja.

V slovenske terme radi zahajajo tudi tujci

Terme v Sloveniji niso dobro poznane samo domačinom oziroma domačim gostom, temveč tudi tujcem. Med obiskom zdravilišča tako lahko srečujete tuje goste s celega sveta. Tudi slednje pripoveduje o tem, kako dobro izbiro počitnikovanja ste si omislili.

V toplice Thermana Laško radi hodijo gostje s celega sveta.

Morda so ravno terme za vas priložnost, da mimogrede spoznate še kakšnega tujega državljana, se z njim prijazno pogovorite in odkrijete kakšno priložnost za počitnikovanje v tujini. Ne nazadnje se med vami lahko splete tudi lepo prijateljstvo.

Dnevni oddih v termah

Sploh ni nujno, da v toplice odidete za cel teden ali cel vikend. Sami, v dvoje ali skupaj s svojimi najbližjimi se lahko v Thermano odpravite tudi samo za en dan. Ne glede na to, da si boste privoščili le krajši oddih, boste domov prišli prerojeni in polni lepe, nove energije.

V tej kategoriji: