Strokovnjaki za krovstvo nudijo veliko storitev

Streha je gotovo eden od najbolj pomembnih elementov naše hiše. O njeni pomembnosti veliko pove že znan slovenski rek, da je nekaj zagotovljeno, ko je »spravljeno pod streho«. Ko se odločite za novo streho ali zgolj njeno obnovo, je potrebno poklicati prave mojstre, ki imajo krovstvo v malem prstu. Glede na številne pozitivne izkušnje, ki jih imajo stranke s podjetjem Libela group, lahko rečemo, da so oni zares tisti strokovnjaki za krovstvo, katerim lahko povsem zaupate. Več o njihovih izkušnjah in referencah si lahko preberete na naslednji spletni strani: https://www.libelagroup.si/kaj-delamo/krovstvo/. Kot si boste lahko pogledali, vam nudimo kvalitetna in strokovno opravljena krovska dela po vaših merah.

Libela group vam nudi zares kvalitetno krovstvo

Omenjeno podjetje vas bo zagotovo prepričalo s hitro in kakovostno izvedbo, vrhunskim tehničnim znanjem in svetovanjem na področju tovrstnih del. Poskrbeli bodo, da bo vaša streha zaščitena pred vsemi zunanjimi vplivi, pa naj bodo to mraz, hrup, toča, vročina in številni drugi dejavniki. Z veselem vam bodo tudi svetovali glede izbire prave in kvalitetne strešne kritine, da bo ta čim dlje kljubovala zobu časa. Zagotovili vam bodo, da boste dobili streho nad glavo, ki vas bo varovala dolga desetletja.

Nova streha, varen dom!

Katere storitve vam lahko ponudijo?

Katere elemente vse pravzaprav zajema pojem krovstvo? V prvi vrsti gre tukaj za prekrivanje ostrešja z izbrano strešno kritino. Ta mora biti izbrana glede na podnebje, kjer se stavba nahaja. Da bo izbira kar se da optimalna pa bodo seveda poskrbeli strokovnjaki. Druga prav tako pomembna komponenta je polaganje toplotne izolacije med špirovce, kar v bistvu pomeni, da se v streho vgradi tudi izolacijski material, ki preprečuje ukuhanje toplote skozi streho. Na tak način lahko privarčujete zares velike vsote denarja. Znano je namreč, da skozi streho izgubimo kar polovico vse stavbne toplote. Drugo polovico pa izgubimo skozi stene.

Izolacija strehe pomeni nižjo porabi energije.

Storitve, ki so še povezane s postavitvijo nove strehe

Poleg zgoraj omenjenih osnovnih storitev (torej prekrivanje ostrešja z izbrano kritino in polaganje toplotne izolacije), pa krovstvo zajema še nekatere sekundarne storitve, ki so prav tako pomembne, če želimo streho zares pravilno zaščititi.

Krovstvo se ukvarja z izdelavo in prenovo strehe, pa tudi drugih elementov.

Med te spadajo denimo:

• Postavitev zračnega mostu, ki bo poskrbel za pretok zraka, kar bo onemogočilo nabirane vlage pod ostrešjem.
• Izdelava sekundarne kritine, ki bo zaščitila streho pred mehaničnimi udarci, kot je recimo toča.
• Deskanje in letvanje ostrešij, ki bodo izboljšali fizično trdnost same strehe.

Poleg vseh naštetih storitev, pa vam bodo strokovnjaki za krovstvo brez težav tudi vgradili zračnike, mrežice, glavnike in slemenjake.

V tej kategoriji: