Učinkovita zaščita vašega vozila

Eden od pomembnejših kosov dodatne avto opreme je tudi cerada. Kakovostno avto pokrivalo vozilo zelo učinkovito ščiti pred najrazličnejšimi poškodbami. Še posebej je avto cerada dobrodošla v času toče. Ledene kepe na vozilih lahko povzročijo kar nekaj škode, na primer luknje, praske, vdolbine, celo razbitje stekla.

Cerada
Eden od pomembnejših kosov dodatne avto opreme je tudi cerada.

Vsekakor mora avto pokrivalo vozilo zaščititi še v drugih manj ugodnih vremenskih razmerah. Tovrstna dodatna avto oprema prevozno sredstvo odlično zaščiti tudi v močnem neurju, dežju, močnem soncu.

Pokrivalo za avto je dobrodošlo za številne uporabnike vozil

Avtomobilska cerada je zlasti dobrodošla izbira za vse tiste lastnike ali uporabnike vozil, ki nimajo svoje garaže oziroma ustreznega parkirnega mesta s streho. Po drugi strani pa bi morali takšen kos avto opreme imeti prav vsi. Če ste na primer na daljšem dopustu in nimate parkirišča s streho, je avto najbolje zaščititi kar s pokrivalom, in to ne glede na vremenske razmere.

Avtomobilska cerada pa mora biti izdelana prav iz posebnih materialov ter se morajo natanko prilegati vašemu vozilu. V nasprotnem primeru svojega prevoznega sredstva nikakor ne boste povsem učinkovito zaščitili.

Zaščitna pena je sestavni del cerade

Vrhunsko zasnovano avto pokrivalo je narejeno iz prav posebnih materialov. Zgornji del cerade je obložen s 5 milimetrsko debelo zaščitno peno. Ta je povsem enakomerno razporejena po celotni površini pokrivala.

S pomočjo pene je zgornji del avta povsem zaščiten. Sicer pa kakovostna ponjava vaše prevozno sredstvo odlično ščiti tudi na stranskem bočnem delu.

Preberite si še naslednji članek: Pomembnost zamenjave svečk v našem avtomobilu

Če ne uspete zagnati motor, so pogosto krive svečke za avto, Zamenjava svečk za avto ohrani naš motor v najbolj optimalnem stanju.

Posebne odprtine na avto ceradi

Vrhunsko zasnovana avto cerada ima posebne odprtine. Te so ravno dovolj široke, da lahko na učinkovit način dobro poskrbijo za dovoljšen pretok zraka pod pokrivalom. Še zlasti je to pomembno tedaj, kadar boste svoje vozilo dlje časa puščalo na istem mestu.

Ne glede na vreme se namreč sčasoma pod pokrivalom prične nabirati nezaželena vlaga. Ta lahko hitro poškoduje zunanjo plast barve vašega vozila. Odprtine na ceradi pa dobro preprečujejo kondenzacijo, zato so še toliko bolj nujno potrebne.

Velikost cerade za avto

Cerada se mora popolnoma ujemati z vašim vozilom. Na trgu lahko najdete avtomobilska pokrivala za prav vse modele in tipe ter velikosti. Naročite jih lahko v različnih velikostih.

Preberite si še naslednji članek: Izbrati gumirane ali tekstilne preproge za avto

V tej kategoriji: